Llopart ha estat reconeguda amb el premi a la Sostenibilitat Ambiental a les Bones Pràctiques en els Premis Barcelona Sustainable Tourism que atorga Turisme de Barcelona.

Aquest guardó s’adreça a empreses que promoguin i implementin la sostenibilitat en eixos com el mediambiental, social, cultural i en l’accesibilitat. L’acte de lliurament dels guardons ha tingut lloc aquest dimecres 15 de desembre en el marc de l’esdeveniment anual Business with Social Value.

Llopart ha obtingut el premi que reconeix la seva tasca en la preservació del medi ambient i la creació d’una “opció turística diversa, integrada i respectuosa amb l’entorn”, segons els organitzadors. Un guardó que des del celler valoren molt positivament i que s’alinea amb els valors de defensa de la natura i la pràctica d’una viticultura ecològica, sostenible i de màxim respecte.

A més de Llopart, Turisme de Barcelona ha distingit el Museu Marítim de Barcelona amb el premi a la sostenibilitat social, la Casa Batlló per la seva tasca en la preservació i difusió del patrimoni cultural, la promotora musical Concert Studio per les accions implementades per a fer més inclusiu el Festival de Pedralbes, i en el camp de la sostenibilitat econòmica el premi ha estat per la Universitat Pompeu Fabra i la BCN School of Management.

L’obtenció d’aquest premi per part de Llopart se suma al Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere que el celler ha obtingut en els darrers dos anys i que reforça la seva millora contínua en tots els àmbits de la gestió responsable, garantint el compromís ferm pel manteniment de l’equilibri natural i la lluita contra el canvi climàtic.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa