VadeVi
Llunari 2019, el vi d’Herència Altès nascut de la Verema Solidària
  • CA

Herència Altés (Terra Alta) presenta el vi solidari Llunari 2019, un vi brisat, ecològic i 100% garnatxa blanca que neix de la col·laboració del celler amb la Verema Solidària d’aquell mateix any. Coincidint amb el 7 de setembre del 2019, 150 persones voluntàries van participar en la jornada de verema a la finca Lo Grau de l’Inquisidor d’Herència Altés i d’allí en va sortir aquesta nova referència. Núria Altés, propietària del celler, valora molt positivament l’experiència i recorda la jornada com “una diada solidària, d’estima al territori i al món del vi, on gent molt diversa va sumar esforços i cedir el seu temps per una causa social”.

La recaptació de la seva participació al projecte es destina a la Fundació Alba Futur que treballa per la inserció laboral de persones amb discapacitat en l’àmbit rural i l’Associació Quilòmetre Zero encarregada d’acompanyar joves tutelats i extutelats per a la seva emancipació.

La Verema Solidària del 2019, interrompuda l’any 2020 per la pandèmia del COVID-19, es tanca ara amb la presentació dels vins resultants. Herència Altés va ser el primer celler de la Terra Alta en participar en aquesta iniciativa de caire social. “La nostra participació respon a la filosofia del celler de promoure una economia responsable socialment i un model de negoci respectuós amb la vinya, l’entorn i el paisatge”, afegeix Núria Altés. I és que el celler compta amb un projecte de viticultura ecològica compromès amb el medi ambient i la recuperació de la biodiversitat.

Herència Altés va participar a la Verema Solidària l'any 2019
Herència Altés va participar a la Verema Solidària l’any 2019 | Herència Altés

!--akiadsense-->

El Llunari 2019 és un vi brisat i ecològic nascut a la finca Lo Grau de l’Inquisidor. El resultat és un 100% garnatxa blanca, amb criança de 6 mesos. El vi es pot adquirir per 15€ a la web de Verema Solidària, a la botiga online d’Herència Altés o al mateix celler ubicat a la Finca El Grau (Coll Del Moro), N420 km798, Gandesa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa