VadeVi
L’obra ‘Garnatxa Negra’ guanya el 3er Concurs de Relats Eròtics DO Penedès
  • CA
Els guanyadors de la tercera edició del Concurs de Realts Eròtics DO Penedès

!--akiadsense-->

Francesc Xavier Soler Pont amb l’obra “Garnatxa Negra” és el guanyador de la tercera edició del Concurs de Relats Eròtics DO Penedès. El primer premi està dotat amb 500 euros, una dotzena de copes Riedel gentilesa d’Euroselecció i un lot de 12 vins de la DO Penedès.

El segon premi amb un Tast a l’Espai Penedès de Barcelona de l’Acadèmia de Tastavins Penedès, una dotzena de copes Ridel, i un lot de 6 vins de la DO Penedès, va recaure en Jordi Bonet Coll per l’obra “A-VI-ONS”. Per últim, el tercer premi, consistent en un sopar per a dues persones al restaurant Cigró d’Or, 12 copes Ridel i un lot de 3 vins DO Penedès, va ser per Anna Salla Simó per “Adéu i Hola”.

En aquesta edició hi han participat 43 relats d’autors d’arreu de Catalunya. A l’acte de lliurament que s’ha fet al celler Mas Rodó amb l’assistència d’un centenar de persones s’hi han llegit els 15 relats finalistes per part de Rosa Carbó. Un acte que va acabar amb un tast de vins del celler i amb el concert d’òpera de Jorge Gasso i Plamen Papazikov, tenors del cor del Liceu, i la pianista Elisabeth Mironova.

Aques és el relat guanyador:

“Veient-se incapaç de posar fre a la seva erecció magmàtica, en Kirabo ha decidit treure a la llum la imponent trompa de proboscidi i refrescar-la amb els borbolls de la mànega. La Karen ha parat immediatament la bomba i ha pujat dalt del cub per complir el seu deure d’enòloga i comprovar l’estat del líquid en procés de fermentació que regalima al llarg del membre de banús polit. Quan ja no li queda més vi per succionar, es treu el pantalons, es descorda els pocs botons que li queden per desfer de la brusa i s’aferra a la barana, de cara a l’interior del cub, amb les cames obertes formant un triangle equilàter. Sent a dins tota la força dels massissos volcànics del gran rift concentrada en l’empenta salvatge de la minga mandinga de les muntanyes Virunga. L’alè del seu déu negre al clatell la transporta als cafetars que cobreixen les faldes del pic Moebius, als camps de cacau de Kasese, a les extenses plantacions de te de Fort Portal i als platanars exuberants de la riba del llac Victòria. Encara que porta una bona estona inhalant els vapors de la fermentació, no té el cap del tot enterbolit i encerta a articular, entre gemecs de plaer còsmic, un provident don’t cum inside please! que serveix perquè en Kirabo evacuï la seva generosa colada de lava blanca del volcà Ol Doinyo Lengai sobre el contingut de la tina, estesa sobre el vi negre com la via làctia sobre la volta celeste de la nit negra.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa