VadeVi
L’Olivera vol acostar el vi a la gent a través de la música
  • CA
Sergi Estella actuarà al celler l'Olivera

!–akiadsense–>

A les portes d’un nou any, el celler de L’Olivera presenta una nova edició del cicle Vi en Viu, un cicle cultural que neixia l’any 2018 amb l’objectiu d’obrir les portes del celler a propostes culturals que apropin el vi al gran públic. En aquesta tercera edició, el cicle inclourà tres propostes musicals que s’allargaran durant tot l’any.

La proposta que inaugurarà el cicle serà la de Sergi Estella, el 4 de gener a les 19.30h. Un “one-man band”, capaç de portar a ritme més d’un instrument a la vegada, amb un toc juganer i l’ús de la improvisació. Estella arriba a L’Olivera amb el seu disc de debut “Ho superes i et fots”.

E 24 d’octubre, l’encarregat de tancar el cicle serà el trio de Corrandes són Corrandes, amb una proposta de cant improvisat que parteix de la poètica i les músiques tradicionals per fer rimes improvisades amb la participació del públic.

Durant tots els concerts, el públic podrà degustar diferents vins de L’Olivera a copes acompanyats amb tapes de productes de la Vall del Corb.

Les entrades als concerts del cicle es poden adquirir a través de la botiga online de L’Olivera . Tenen un cost de 7 euros per concert i inclouen una copa de vi gratuïta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa