VadeVi
Loxarel estrena web amb un tast virtual de xarel·los d’àmfora amb Carles Xuriguera
  • CA
Al celler Loxarel treballen en àmfores per la fermentació dels seus vins
Al celler Loxarel treballen en àmfores per la fermentació dels seus vins | Celler Loxarel

!--akiadsense-->

Tot i el confinament Loxarel ha decidit presentar el seu nou web i ho fa amb una sèrie de tastos virtuals de xarel·los d’àmfora. De fet la fermentació del raïm en aquests tipus de recipient de fang és un dels aspectes que es destaquen en aquest nou web que a més posa un èmfasi especial en l’ecologia i la biodinàmica que practica el celler propietat de Josep Mitjans i Teresa Nin.

Els cinc tastos de confinament, on també hi participa l’enòleg del celler, Pep Giralt, el propietari, Josep Mitjans, i l’actor i viticultor Carles Xuriguera, es van enregistrar a través de videoconferència i es poden visionar per capítols tant al bloc de la nova pàgina web com a través de les xarxes socials del celler. A més de parlar les virtuts i l’experiència d’elaborar en àmfora, els tres comentaristes tasten quatre vins 100% xarel·lo del celler: el Xarel·lo d’Àmfora 2016 i el Xarel·lo d’Àmfora 2019, LXV 100% xarel·lo vermell i l’escumós Ancestral A Pèl.

Tots aquests vins es poden trobar a la botiga online del nou web, que s’ha simplificat per fer més fàcil la compra. La nova pàgina incorpora també dos apartats nous: un explica àmpliament l’aposta de Loxarel per l’agricultura biodinàmica i la influència de la lluna i els planetes en el procés per tenir cura de la vinya, i l’altre als pioners processos d’elaboració que ha impulsat el celler de Vilobí del Penedès, com pot ser l’ús d’àmfores de fang.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa