Luis Gutiérrez, nou tastador de Parker per als vins catalans Foto: Vila Viniteca

Luis Gutiérrez, membre de l’equip de tastadors del lloc web especialitzat en vins elmundovino.com serà el nou responsable de The Wine Advocate per als vins de l’Estat espanyol, l’Argentina i Xile, esdevenint així el nou home de Robert Parker pel que fa als vins catalans.

El nomenament, confirmat dimarts per la directora de The Wine Advocate, Lisa Perrotti-Brown, forma part de la reestructuració d’aquesta publicació un cop el seu propietari, Robert Parker, va vendre al desembre una part significativa d’accions de la seva empresa a inversors de Singapur.

Gutiérrez substitueix així Neal Martin, que a partir d’ara es dedicarà a tastar vins d’altres zones, especialment a la Borgonya. El nou tastador de Parker per als vins catalans va guanyar l’any 2012 el Premio Nacional de Gastronomia a la millor labor periodística atorgat per la Real Academia de Gastronomia, així com el premi André Simon 2011 per la coautoria, juntament amb Jesús Barquín i Víctor de la Serna, del llibre ‘The Finest Wines of Rioja and Northwest Spain’.

Nou comentari

Comparteix