VadeVi
El macrotast ‘Vi per Vida’ reuneix prop de 200 persones a Barcelona
  • CA
El 18è macrotast del Vi per Vida, s'ha fet al soterrani del recent inaugurat Mercat de Sant Antoni
El 18è macrotast del Vi per Vida, s’ha fet al soterrani del recent inaugurat Mercat de Sant Antoni | M.R.F.

!--akiadsense-->

“La lluita contra la metàstasi no s’acabarà mai” diu a Vadevi Xavi Ayala, el sommelier de Nando Jubany i l’impulsor del Vi per Vida. “Vam començar l’any 2014, pensàvem que faríem un tast a l’any i ja en portem 18. Estem molt contents de contribuir a la investigació contra la metàstasi i aquesta vegada d’haver-ho fet a Barcelona i durant la Mostra de Vins i Caves”, afegia.

Ayala ha estat l’encarregat de dirigir un tast curt, de quatre vins. El Fransola de Torres, Rosa d’Abril de Torelló, l’Abadal Franc i l’Oda Negre de Castell del Remei, tots ells donats pels mateixos cellers. Un blanc, un rosat i dos negres de quatre denominacions d’origen, que han servit, per una banda per donar a conèixer, amb quatre pinzellades, la realitat del vi català i per una altra per recaptar fons per l’Institut de Recerca biomèdica de Barcelona.

El sommelier, Xavi Ayala, ha estat l'encarregat de dirigir aquest macrotast
El sommelier, Xavi Ayala, ha estat l’encarregat de dirigir aquest macrotast | M.R.F.

!--akiadsense-->

“L’any 91, jo tenia 11 anys, el meu pare va morir d’una metàstasi fulminant i sempre havia volgut fer alguna cosa per aportar a la societat, relacionada amb el món del vi, que al final és el meu dia a dia, i donar-ho a la investigació. I vaig muntar una associació amb la família, tinc tota la família implicada, i volem fer el tast 19 i 20 i tots els que facin falta per donar a conèixer el vi català i alhora contribuir a aquesta lluita”, explicava en declaracions a Vadevi.

L’escenari del tast ha estat el soterrani del Mercat de Sant Antoni, recentment inaugurat, en l’espai on s’han mantingut les restes de les muralles de l’antiga Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa