VadeVi
A Madrid Sant Jordi se celebra amb Vermut de Reus
  • CA
Els vermuts que marides amb roses i llibres a la delegació de la Generalitat a Madrid
Els vermuts que mariden amb roses i llibres a la delegació de la Generalitat a Madrid | N.R.

!--akiadsense-->

La diada de Sant Jordi al Centre Cultural Blanquerna de Madrid, seu de la Generalitat, aplega desenes de visitants, però on s’han vist les cues més llargues ha estat a la part de degustació de vermuts de Reus. Les roses i els llibres mariden aquest dimarts amb vuit marques de vermut de la capital del Baix Camp. Es tracta de vermuts de les marques Miró, Yzaguirre, De Müller, Fot-li, Cori, Rofes, Olave i Vermut Or del Camp. Tots vuit es poden prendre amb gel o sense, i amb un tros de taronja o no. A gust del consumidor.

Vermuts de Reus al Centre Cultural Blanquerna de Madrid
Vermuts de Reus al Centre Cultural Blanquerna de Madrid | Nerea Rodríguez

!--akiadsense-->

Tot acompanyat amb una forta promoció del vermut de Reus i de la ciutat en sí: pins, fulletons de la ruta del vermut, informació turística sobre la capital del Baix de Camp… Els visitants agafen el vermut i passegen per la llibreria, fan fotos i compren roses i llibres. Però no tot és vermut. Es pot alternar amb una copa de cava Vilarnau que també se serveix a tots els que s’acosten a la Llibreria Blanquerna.

Cava Vilarnau a la celebració de Sant Jordi a la delegació catalana a Madrid
Cava Vilarnau a la celebració de Sant Jordi a la delegació catalana a Madrid | Nerea Rodríguez

!--akiadsense-->

La llibreria allargarà avui el seu horari fins a les 22 hores, i aplica un descompte del 10% durant tota la jornada. A més, a banda de vermut i cava, durant la tarda, es faran d’altres activitats com un espectacle de narració i representació de la llegenda de Sant Jordi per a nens a partir de tres anys, a càrrec d’Eva Ortega; una classe oberta d’iniciació al català per aquells que vulguin aprendre la llengua, i el lliurament de premis del cinquè concurs de microrelats dels alumnes de català del centre.

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa