VadeVi
Mag Lari: «El vi és una alegria per compartir»

La secció Parlem amb… del web de la Denominació d’Origen Catalunya arranca l’any entrevistant al Mag Lari, un dels mags més reconeguts i estimats pel gran públic. Fins al 21 de febrer, ocupa l’escenari del Teatre Condal de Barcelona amb el seu nou espectacle, Ozom, una obra en la qual, a més de fer de Mag Lari, dóna vida a altres personatges, també mags. “El Mag Lari de sempre, hi és, però passen més coses…”

A l’entrevista, el Mag Lari parla sobre la seva precoç carrera i com ha aconseguit connectar amb un públic molt heterogeni, gràcies al llenguatge “universal i transversal” de la màgia. A més, dóna també la seva visió envers el món de vi, un món que, malgrat no estar directament lligat amb ell, li agrada i el gaudeix sempre que pot. Per ell, “el vi és una alegria” i si ha d’escollir, prefereix compartir-la.

La secció Parlem amb… recull converses amb convidats de perfil divers i amb una mirada pròpia i molt particular sobre el món del vi. Amb aquestes entrevistes, la DO Catalunya busca oferir un espai per a la reflexió i el debat. Entre els darrers convidats a aquest cicle s’hi troben el grup musical Els Amics de les Arts, l’actor Fermí Fernández, el cuiner Jordi Herrera, en Josep ‘Pitu’ Roca d’El Celler de Can Roca, el també actor Isaac Alcayde, o el sociòleg i escriptor Lluís Tolosa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa