VadeVi
La majoria dels accionistes de Freixenet estarien a favor de vendre la seva part a Henkell
  • CA
Porta d'entrada a les Caves Freixenet
Porta d’entrada a les Caves Freixenet | Freixenet

!–akiadsense–>

La majoria dels accionistes de Freixenet han decidit acceptar de forma preliminar l’oferta de venda de la companyia a Henkell, segons publica ‘La Vanguardia’. Fonts properes a la companyia van explicar que finalment tres dels germans Bonet Ferrer, així com la família del vicepresident, Enrique Hevia, han acceptat vendre les seves accions al grup alemany, que aconseguiria així el 50,7% de les accions, requisit que exigia per materialitzar la seva oferta de compra. El president d’honor del grup vinícola, José Ferrer, primer accionista amb el 42% del capital, i Josep Lluís Bonet, actual president de Freixenet, de la Fira de Barcelona i de la Cámara de España, han decidit de moment no vendre les seves accions.

Fonts de Freixenet han assegurat a Vadevi.cat, que malgrat aquestes informacions no hi ha oferta en ferm per part del grup alemany. I que en el proper consell d’aministració de Freixenet no està previst que es tracti aquest tema.

En l’últim consell d’aministració, la companyia va decidir no treure la seva seu social fora de Catalunya malgrat la situació política i la propera reunió del màxim òrgan de decisió de Freixenet no estarà condicionada per les eleccions dels 21 de desembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa