La Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2019 es farà al Mercat de Sant Antoni
La Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2019 es farà al Mercat de Sant Antoni | Incavi

La Mostra de Vins i Caves és un dels grans esdeveniments de la Festa de la Mercè de Barcelona. S’inaugura aquest divendres i us donem tota la informació pràctica per poder gaudir al màximd’aquest esdeveniment.

El lloc

La 30a Mostra de Vins i Caves es farà per primer cop al barri de Sant Antoni, en concret a l’antiga esplanada del carrer Urgell que acollia el mercat provisional del barri.

Les dates

Des de divendres dia 20 fins dimarts, dia 24 de setembre, tot coincidint amb la Festa Major de Barcelona

Els horaris

Divendres 20: 16 a 21h

Dissabte 21: 12 a 21h

Diumenge 22: 12 a 21h

Dilluns 23: de 16 a 21h

Dimarts 24: de 12 a 21h

(les taquilles es tanquen a les 20:00h)

Els cellers

ABADAL, CAN VIRGILI, CANALS NADAL, CARVIRESA, CASA MARIOL, CASTELL D’OR, CASTELL DEL REMEI, TOMÀS CUSINÉ, CELLER PASCONA, CELLER RONADELLES, CELLERS ANGEL GUSTÁ, CELLERS UNIÓ, CLOS PONS, COCA I FITÓ, COVIDES, CELLER CARLES ANDREU, RENDÉ MASDÉU, MAS FORASTER, GERIDA VITICULTORS, PORTELL VINS I CAVES, DOMENIO WINES by cellers domenys, EMPORDÀLIA, LA VINYETA, VINS DE PEDRA, MASET, MÉS QUE PARAULES CELLER, MOLI PARELLADA, NAVERAN, PERELADA, PINORD, SANT JOSEP VINS, SUMARROCA, U MÉS U FAN 3 (1+1=3), VALLFORMOSA, VILARNAU, ALTAVINS, VIÑA ESMERALDA, JEAN LEON, VITICULTORS BATEANS, MARCO ABELLA, PADRO I FAMÍLIA, CASA RAVELLA, MAS RODÓ

Els preus

Lloguer 1 copa – 5€

Retorn copa de lloguer – 2€

5 tiquets tast/degustació – 6€

12 tiquets tast/degustació – 13€

22 tiquets tast/degustació – 20€

1 targeta Espai Selecció – 20€

Tast i maridatges a la Sala de Tast – 3 tiquets Compra solidària – 2€

Les novetats

Un Escape Room organitzat per DO Catalunya. Un joc de misteri al voltant del món del vi on caldrà posar a prova tots sentits, del 20 al 22 de setembre.

El 18è Tast Vi per Vida. Un tast solidari per recollir fons pel programa d’investigació en càncer i metàstasis de l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona) organitzat per l’Associació Vi per Vida. Serà diumenge dia 22 de setembre a les 12h al soterrani del Mercat de Sant Antoni i s’espera la participació de 500 persones.

El catàleg que abans es feia en paper passa a ser un catàleg online per tenir informació sobre vins i cellers a través de www.mostradevinsicaves.cat i també sobre els tastos dirigits que es fan durant la mostra.

I finalment recordeu que si voleu podeu comprar ampolles dels vins que més us hagin agradat a la botiga de la Mostra que està ublicada dins del mateix recinte.

Nou comentari

Comparteix