VadeVi
Margalef: “Farem el Vijazz que puguem fer, però el farem”
Carles Benavent Trio serà un dels cap de cartell del Vijazz 2020

!--akiadsense-->

El Vijazz es farà del 24 al 26 de juliol seguint en tot moment les recomanacions de les autoritats sanitàries per assegurar la protecció tant dels artistes, com dels expositors i dels visitants. “Seguirem totes les normes de seguretat i el farem sense por” explica el president de l’Acadèmia Tastavins Penedès.

De fet és contundent i tot i assegura que “farem el Vijazz que puguem fer, però el farem”, perquè volen que el festival pugui assolir els seu principal objectiu que és potenciar els vins i els escumosos que s’elaboren al Penedès.

Les actuacions es faran en un recinte que hi haurà les cadires que la llei permeti amb la separació que toqui. Es faran estrictes controls d’accés i no es permetrà la lliure circulació en els espai de les actuacions això com el públic dret.

Pel que fa a la fira de vins, s’ampliarà l’espai tot el que calgui perquè les parades puguin mantenir les distàncies de seguretat i s’està treballant en el protocols de servei de les degustacions. Es mantindran els tastos, que seguiran totes les mesures de seguretat, però no hi haurà la presencia de food trucks per evitar aglomeracions.

Serà ja la 14a edició d’aquest festival que enguany canvia de nom i tot i que en continua sent el principal patrocinador el Banc Sabadell ja no formarà part del nom oficial d’aquest esdeveniment.

Pel que fa al cartell musical, en Pere Pons, ha dissenyat un cartell que si bé “no és el que els hagués agradat” i que havien previst en un primer moment, contempla la participació de les primeres figures del jazz tant a nivell espanyol com català. S’ha avançat que uns dels caps de cartell és el Carles Benavent trio.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa