VadeVi
Maria Baró s’incorpora al nou projecte de Perelada
  • CA

“Ha estat una decisió molt pensada”, dirà Maria Baró a Vadevi, que malgrat “ha estat difícil” -per la vinculació amb la marca penedesenca-, “tiro endavant amb tota la il·lusió”. Així, a partir d’aquest mes de febrer entrarà a formar part de l’equip d’enoturisme del nou celler de Perelada i s’encarregarà d’activar i donar vida a les diverses activitats o experiències que puguin sorgir de les noves instal·lacions d’aquest celler empordanès.

Maria Baró té llarga experiència dins el món de l’enoturisme, que va iniciar a Freixenet de Mèxic. Els darrers 10 anys ha desenvolupat els seus coneixements del món del Turisme del Vi a Caves Vilarnau on contribuït a donar visibilitat i coneixement de la marca.

“La Granja”, l’espai on Perelada hi construeix el nou celler

El nou projecte de Perelada, obre portes aquest 2022

El nou celler de Perelada ocuparà més de 18.200 m2 que gairebé en la seva totalitat, seran d’obra nova. La seva ubicació serà a una parcel·la contigua a “la Granja”, una edificació rural d’aires palatins projectada el 1941 per Adolf Florensa -impulsor de la reforma del nucli antic de Barcelona que es va iniciar als anys vint- i situada sobre una plataforma elevada uns 10 metres respecte a la resta de la parcel·la.

L’ambiciós projecte s’ha confiat al despatx d’arquitectes RCR, qui ha dissenyat unes instal·lacions basades en el respecte pel paisatge preexistent i en prioritzar la vessant emocional i experiencial de l’espai resultant.

Maqueta de l’interior del celler | PCR

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa