El vins del Celler el Masroig i la xocolata d’Oriol Balaguer es trobaran per maridar-se i celebrar el dia dels enamorats. El dijous 12 de febrer, el Museu del Vermut de Reus acollirà l’esdeveniment que seguirà amb un sopar al mateix establiment. El cap de setmana, es podrà gaudir de l’experiència al Celler el Masroig, amb un maridatge organitzat el dissabte 14 de febrer al matí i amb una visita prèvia a les seves instal·lacions.

L’activitat consistirà en el tast combinat de diferents bombons de xocolata amb vins del Celler, amb la finalitat de fer una descoberta gastronòmica i gaudir de noves experiències sensorials. El dijous 12 de febrer, el maridatge es presentarà seguit d’un sopar al Museu del Vermut. Aquesta activitat té un cost de 30 euros i començarà a les 20:00 hores a Reus.

Pel que fa el dissabte 14 de febrer, l’activitat consistirà en una visita guiada per les instal·lacions gairebé centenàries del Celler i es tancarà amb el maridatge de vins i xocolates d’Oriol Balaguer. En aquest cas, el cost és de 12 euros per persona i començarà a les 11:00 hores. El Museu del Vermut, un restaurant – vermuteria únic ubicat en un edifici modernista de Reus, acollirà la primera jornada gastronòmica de Sant Valentí. L’establiment acompanyarà el maridatge amb un excel·lent àpat basat en cuina l’autor, mediterrània i de proximitat.

Oriol Balaguer és un dels pastissers catalans més reconeguts arreu del món pel seu producte creatiu i d’alta qualitat. És per això que Celler el Masroig organitza les activitats amb bombons de xocolata de Balaguer, seleccionats expressament pel maridatge, per assegurar una experiència explosiva amb el maridatge dels dos productes, ambdós reconeguts arreu i de bona qualitat.

Cal reserva prèvia a ambdós esdeveniments. Les places limitades d’ambdós esdeveniments segons l’ordre de reserva. Els maridatges són independents l’un de l’altre

Més info: Èlia Campreciós. Email: [email protected] Telèfon: 977 825 026 /646 74

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa