VadeVi
Mariona Rendé: «La Conca és la gran desconeguda»
  • CA

Mariona Rendé és la responsable del celler Rendé-Masdéu, ha estat vocal de la DO Conca de Barberà des de fa 4 anys i des de fa poc més d’un mes n’és la nova presidenta.

Rendé té clar que el seu mandat s’ha de basar en la promoció, ja que creu que “la Conca és la gran desconeguda i encara tenim molta feina per fer”.

La nova presidenta té clar que ja s’ha avançat molt i la recuperació de varietats autòctones com el trepat han donat un impuls important a la seva denominació. Així i tot creu que s’ha de seguir treballant.

Per Rendé, recorda que la seva és una DO petita, amb 4000 hectàrees de vinya i una producció de 25 milions de litres de vi. I remarca sobretot el fet que encara s’embotella molt poc, només un 10% de tota la producció. Per això creu que l’exportació no acaba de funcionar.

Però la nova presidenta està molt il·lusionada. “Tots els vocals del consell regulador són nous, jo sóc l’única que repeteix i tots hem entrat amb moltes ganes de feina i estem convençuts que serem capaços de posicionar els nostres vins al lloc que els hi correspon” diu Rendé , que aposta que fer un front comú amb els 23 cellers per tirar endavant iniciatives conjuntes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa