VadeVi
En marxa la 37a Mostra de Vins i Caves de Catalunya
|

!--akiadsense-->

La 37a edició reuneix seixanta-vuit cellers de totes les DO de Catalunya, que permetran gaudir de més de 500 referències diferents aquest cap de setmana d’octubre. Hi haurà tastos i altres activitats dirigides.

“Enguany la principal novetat de la Mostra és que canvia de data; sempre s’havia fet per la Mercè, però enguany, per falta de disponibilitat del Passeig Lluís Companys hem hagut de passar-la al darrer cap de setmana d’octubre”, deia el director de l’INCAVI. “És cert que amb el canvi de dates podem tenir menys visitants, però creiem que les diverses activitats guanyaran en visibilitat, ja que no tindrà la competència d’altres actes de La Mercè”, afegia. Recordem que la Mostra sempre s’ha fet coincidint amb les festes de Barcelona i que enguany se’ls va demanar canviar data o d’espai, optant des de l’organització per canviar de dies i conservar el Passeig com a punt de trobada.

El que no canvia, segons Puig, és el nombre de cellers participants, que es manté molt similar a edicions anteriors.

De cara a futures edicions no està clar si la fira tornarà al setembre o repetirà a l’octubre, però Puig ha apuntat que es podria repetir la situació d’enguany i fer-la fora dels dies de La Mercè. “Hem de crear una festa major del vi a Barcelona, omplir de continguts de vi tota una setmana i fer que la ciutat exerceixi de capital de la Catalunya vitivinícola”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa