
!--akiadsense-->
El concurs que tria el millor sommelier de l’any es desenvolupa aquest dilluns 25 de juny a terres de Ponent. Organitzat per l’Associació Catalana de Sommeliers, enguany ha triat el restaurant La Boscana com a seu per a realitzar les diverses proves que certificaran el o la millor sommelier de Catalunya del 2018 d’entre els catorze participants que competeixen.
A aquesta hora de la tarda s’ha fet públic el nom dels tres finalistes de l’edició, que després de diverses proves teòriques, d’idiomes i algunes pràctiques, han passat a la següent fase. Es tracta de:
- Anna Casabona, del Celler de Capçanes
- Marc Terés, del restaurant V-Enology
- Ferran Vila Pujol, del restautant La Banyeta
La fase final es medeix a partir de cinc proves:
- Un test ràpid on han d’identificar imatges de paisatges, cellers o personalitats vinculades al món del vi.
- La identificació de productes
- Detectar errors en una carta de vins
- Presa de comanda i maridatge
- Decantació
Un cop finalitzin les proves, es faran públic els guanyadors en el marc d’un sopar que l’entitat organitza al mateix restaurant La Boscana, i on també es faran públics els noms del Millor Celler, Millor Enòleg, Millor Comunicador i Millor Iniciativa i els reconeixements a la Millor Trajectòria i al Soci d’Honor.