VadeVi
Mas Albornà impulsa el maridatge social amb Josep Roca
  • CA
Josep Roca dirigirà un tast maridat a Mas Albornà
Josep Roca dirigirà un tast maridat a Mas Albornà

!--akiadsense-->

La Fundació Mas Albornà fa 50 anys i per celebrar-ho ha organitzat un maridatge social amb la col·laboració del sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca. L’acte es farà dimarts dia 22 d’octubre a les 18h al Mirador de les Caves (Subirats). És obert a tothom a un preu de 30 euros i l’aforament és limitat.

L’objectiu és celebrar la trajectòria de l’entitat a la comarca i la seva tasca amb una iniciativa que combina tres components: gastronomia, festivitat i solidaritat. Embotits artesanals de Mallart Artesans Xarcuters (la marca d’embotits de Mas Albornà), vins de la DO Penedès, i la possibilitat de contribuir en el projecte social ‘Com a casa’ de la fundació.

Aquesta és la primera vegada que Mas Albornà, a través de la seva marca d’embotits Mallart Artesans Xarcuters organitza una iniciativa d’aquestes característiques.

Mallart Artesans Xarcuters és la marca centenària d’embotits de Mas Albornà, una entitat sense ànim de lucre amb un gran focus: crear oportunitats per a les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió social.

Operant al Gran Penedès i amb 50 anys d’història, l’aliança amb Mallart suposa per a Mas Albornà un pas important en el seu propòsit de trencar barreres i normalitzar la integració social i laboral d’aquests col·lectius.

‘Com a casa’, el projecte social apadrinat

Amb la finalitat que les 54 persones que viuen a la llar-residència de Mas Albornà se sentin com a casa, la Fundació necessita contínuament condicionar els espais i fer-los el més còmodes i confortables. El projecte “Com a casa” consisteix en la millora dels espais de les habitacions al Mas de Les Cabanyes amb nou mobiliari, roba de llit, cortines o pintura.

Tota la informació de l’acte la trobeu seguint aquest enllaç, des d’on es podran realitzar també les preinscripcions fins el dia 16 d’octubre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa