Mas Bertran s’incorpora a l’Associació Vinícola Catalana

Mas Bertran Viticultors, de la DO Penedès, s’ha unit a l’Associació Vinícola Catalana amb l’objectiu de treballar conjuntament pels interessos i la millora del sector del vi català. Amb una producció anual mitjana de 90.000 ampolles, el celler està present en mercats internacionals de Suècia, Itàlia, Suïssa, EEUU, Japó i Singapur a través de les seves marques Balma, Argila, la Graua i Mas Bertran X80.

El projecte vitivinícola familiar elabora vins amb varietats autòctones penedesenques com el Xarel·lo, el Macabeu i la Parellada, però també aposten pel Sumoll i la Garnatxa en les seves creacions que es poden trobar tant a botigues especialitzades com a la restauració. A més a més, defensen com a un dels seus pilars fonamentals la innovació i el respecte per la tradició i per l’entorn.

L’Associació Vinícola Catalana té entre els seus principals objectius la defensa dels interessos del sector i l’impuls de les potencialitats del vi català en mercats nacionals i internacionals.

Nou comentari