VadeVi
Mas Figueres mantindrà el VIdeNIT a l’estiu
VideNit ha celebrat enguany a Marçà la seva vuitena edició | VideNit

!--akiadsense-->

Més d’un centenar de persones han assistit a la 8a edició del VIdeNIT organitzada per l’establiment rural Mas Figueres, a Marçà, amb la participació de 19 cellers de la DO Montsant, DOQ Priorat i DO Terra Alta i els elaboradors d’oli d’oliva verge extra Cavaloca, de Cabacés.

L’organització valora molt positivament el desenvolupament del certamen que, per primer any, ha tingut lloc fora de les dates de la Fira del Vi de Falset. De cara a l’any vinent, la idea és mantenir la celebració del VIdeNIT a l’estiu. La data encara no està fixada però oscil·larà entre l’últim dissabte de juny o bé el primer de juliol.

El canvi de data ha estat positiu i tant els assistents com els cellers convidats han valorat el format reduït i l’oportunitat de viure el tast en un ambient distès i sense presses, evitant el solapament amb altres activitats programades per la Fira del Vi.

L’organització ha venut per aquesta 8a edició un total de 96 entrades i els cellers amb els seus convidats han sumat 65 assistents més. Durant el VIdeNIT s’han pogut tastar vins de gamma alta de Priorat i Montsant i també els de la Terra Alta amb el celler convidat Vins del Tros.

Molts cellers han expressat a Mas Figueres la seva voluntat de repetir a la cita enològica de l’any vinent després d’haver-hi estat per primer cop aquest 2017. VIdeNIT combina el tast de vins a l’aire lliure, als jardins de Mas Figueres, amb sopar a la fresca i música en directe, aquest any amb el duet de guitarra i veu Àngel Dust Cover.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa