VadeVi
Mas Perinet s’instal·la al mercat nord-americà
  • CA
Mas Perinet

!--akiadsense-->

Perinet ha anunciat la creació d’una societat amb el californià Robin Baggett, el cellerer de Napa Valley, on lidera els cellers Alpha Omega, i també Tolosa a San Luis Obispo. “Produïm vins d’estil Bordeus a Alpha Omega i vins de varietats pròpies de la Borgonya a Tolosa. Perinet complementa els dos cellers perfectament amb vins mediterranis.” afirma Baggett.

L’acord representa un moviment important per a Perinet i el model de distribució per venda directa a consumidor (en anglès DTC). El celler Perinet reforça així el seu posicionament en la venda directa a consumidor a l’Estat i a Europa, en sumar un soci que ha esdevingut una referència en aquest camp als Estats Units. El projecte de Perinet camina per a reforçar un model enoturístic singular al Priorat, una regió que es va configurant com una destinació de primer ordre en el món de vi.

Ronib Baggett, cellerer californià

!--akiadsense-->

Kevin McGlynn, CEO a Perinet afirma, “desde Perinet, una de les joies del Priorat, ens satisfà molt l’acord arribat amb Robin Baggett i els equips a Alfa Omega i Tolosa. Perinet no podria haver trobat un soci millor. A través d’Alfa Omega i Tolosa i el seu posicionament líder en els mercats de DTC, estem segurs que els nostres vins de guarda seran ben rebuts en el mercat nord-americà.”

Amb la signatura d’aquesta societat, a l’equip de professionals del celler Perinet, liderat per l’enòleg i investigador Toni Sanchez-Ortiz, s’hi afegeix Jean Hoefliger. Hoefliger, nascut a suïssa, és enòleg a Alpha Omega, assessora Tolosa i a d’altres cellers capdavanters al món. L’experiència de Hoefliger i la seva trajectòria al mercat internacional reforçarà la projecció dels vins de Perinet. Per Toni Sanchez-Ortiz l’excel·lència dels vins de Perinet es deuen a “un equilibri entre l’acidesa i els tanins madurs, reflex de la muntanya mediterrania amb frescor i profunditat pròpia dels turons del Priorat.

Celler Alpha Omega a Napa Valley

!--akiadsense-->

Sana Khouja, directora de màrqueting i turisme a Perinet, assenyala que “Perinet crea experiències úniques; explorant la passió pel vi en una de les regions vinícoles més reconegudes del món, però encara desconegudes per a la majoria de públics. Perinet ofereix experiències personalitzades per conèixer i gaudir els vins del Priorat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa