Mas Perinet s’instal·la al mercat nord-americà

El celler que fa vins de la DO Montsant i de la DOQ Priorat ha anunciat una aliança amb un altre celler de Napa Valley a Califòrnia

Mas Perinet

Perinet ha anunciat la creació d’una societat amb el californià Robin Baggett, el cellerer de Napa Valley, on lidera els cellers Alpha Omega, i també Tolosa a San Luis Obispo. “Produïm vins d’estil Bordeus a Alpha Omega i vins de varietats pròpies de la Borgonya a Tolosa. Perinet complementa els dos cellers perfectament amb vins mediterranis.” afirma Baggett.

L’acord representa un moviment important per a Perinet i el model de distribució per venda directa a consumidor (en anglès DTC). El celler Perinet reforça així el seu posicionament en la venda directa a consumidor a l’Estat i a Europa, en sumar un soci que ha esdevingut una referència en aquest camp als Estats Units. El projecte de Perinet camina per a reforçar un model enoturístic singular al Priorat, una regió que es va configurant com una destinació de primer ordre en el món de vi.

Ronib Baggett, cellerer californià

Kevin McGlynn, CEO a Perinet afirma, “desde Perinet, una de les joies del Priorat, ens satisfà molt l’acord arribat amb Robin Baggett i els equips a Alfa Omega i Tolosa. Perinet no podria haver trobat un soci millor. A través d’Alfa Omega i Tolosa i el seu posicionament líder en els mercats de DTC, estem segurs que els nostres vins de guarda seran ben rebuts en el mercat nord-americà.”

Amb la signatura d’aquesta societat, a l’equip de professionals del celler Perinet, liderat per l’enòleg i investigador Toni Sanchez-Ortiz, s’hi afegeix Jean Hoefliger. Hoefliger, nascut a suïssa, és enòleg a Alpha Omega, assessora Tolosa i a d’altres cellers capdavanters al món. L’experiència de Hoefliger i la seva trajectòria al mercat internacional reforçarà la projecció dels vins de Perinet. Per Toni Sanchez-Ortiz l’excel·lència dels vins de Perinet es deuen a “un equilibri entre l’acidesa i els tanins madurs, reflex de la muntanya mediterrania amb frescor i profunditat pròpia dels turons del Priorat.

Celler Alpha Omega a Napa Valley

Sana Khouja, directora de màrqueting i turisme a Perinet, assenyala que “Perinet crea experiències úniques; explorant la passió pel vi en una de les regions vinícoles més reconegudes del món, però encara desconegudes per a la majoria de públics. Perinet ofereix experiències personalitzades per conèixer i gaudir els vins del Priorat”.

Nou comentari