VadeVi
Mas Bertran comença a tastar per decidir com seran els seus vins

L’enòleg de Mas Bertran, Santi Ventura, la directora tècnica, Eva Ventura, i la directora comercial, Roser Carbó, van començar fa un mes els tastos que marcaran els cupatges dels vins que sortiran al mercat al llarg de 2016. En aquest primer tast es van decidir i afinar les característiques dels nous Nutt 2015 (xarel.lo i macabeu), Nutt Grenache 2014 (garnatxa i syrah), Argila Rosé 2013 (100% sumoll) i Ancestral 2015 (100% xarel.lo), del qual se’n van fer 2.500 ampolles i només en queden 150.

La línia per la qual aposta la marca aquest 2016 vol ser molt respectuosa amb les aromes florals i de fruita de cada una de les varietats. Per a Santi Ventura, “és important aconseguir mantenir la frescor de la verema a l’ampolla” i traslladar el client tant amb el nas com amb el paladar als paisatges on ha crescut aquest raïm.

El celler Mas Bertran s’ha caracteritzat, des de la seva fundació, per la defensa de les varietats autòctones amb la voluntat d’aconseguir vins que permetin exportar sensacions i aromes propis del Penedès o del Montsant, les dues Denominacions d’Origen amb les quals treballen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa