VadeVi
Mascaró obre la seva destil·leria al públic
  • CA

Novetats a Can Mascaró. Des de primers d’aquest mes de juny, obren les portes al públic de la seva destil·leria, que es pot visitar cada segon dissabte de mes.

Mascaró, marca de llarga tradició per l’elaboració de brandis i altres destil·lats d’autor des de 1945 i ubicada a Vilafranca del Penedès, ha decidit començar a oferir visites per fomentar la cultura del brandi i d’altres destil·lats. Al mateix temps, vol posar en valor un patrimoni molt lligat a la cultura vitivinícola de la zona (els brandis són destil·lats de vi) i que pot representar un nou atractiu per visitar Vilafranca i el Penedès en general.

La proposta, “El perfum del vi”, permet visitar la destil·leria antiga i les naus d’envelliment, i mentre s’explica tot el procés d’elaboració, es tasten diferents brandis varietals en procés d’envelliment. Un tast final de brandis i d’altres destil·lats acompanyats de catànies Cudié de diferents sabors, posarà fi a una experiència molt llaminera pels sentits.

Així, cada segon dissabte al matí de cada mes, s’ofereixe aquesta visita per a grups reduïts, per tal d’atendre al visitant d’una manera molt personalitzada. Tot i així, també es podrà visitar entre setmana, segons disponibilitat, per a petits grups d’empresa o atenent a les necessitats de les agències de viatges.

Per a gaudir de la visita és imprescindible reservar-la amb anterioritat a [email protected] o al telèfon 657 322 291.

La gestió de les visites i la seva realització estan dirigides per la Marta Carbonell, amb una llarga trajectòria a Mascaró i que després d’acumular 16 anys d’experiència en el sector turístic, actualment dirigeix Marta Wine Tourism, una empresa orientada al disseny i a la producció de projectes enoturístics.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa