VadeVi
Maset col·labora amb la investigació de malalties minoritàries
  • CA

El celler Maset ha fet pública la convocatòria de la primera beca de malalties minoritàries Pau Massana fruit de la col·laboració amb l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT). L’objectiu, recaptar fons per poder aportar, anualment, uns 25.000 euros a la investigació de malalties de baixa o molt baixa prevalença en la societat. El nom de la beca és un homenatge al fill petit de Josep Massana i Imma Torreño, en Pau, qui a primers de l’any 2000 va patir una malaltia pulmonar minoritària.

La col·laboració amb l’I3PT, formalitzada entre el director de l’entitat, el doctor Lluís Blanch, i el responsable del celler, Marc Massana, servirà per a finançar un projecte d’investigació clínica pulmonar de l’àrea de recerca de Malalties Minoritàries de l’I3PT, i substituirà l’anterior col·laboració amb les beques SEOM, també valorada en 25.000 euros i destinada aleshores a la lluita contra el càncer de mama.

Lluís Blanch i Marc Massana, durant la signatura de l’acord | Foto: Maset

A la venda 2.500 ampolles del cava Solidari

Per arribar a la xifra de 25.000 euros, Maset posarà a la venda 2.500 ampolles del seu cava Solidari, i el 100 % de la recaptació anirà destinada a la creació de la beca Pau Massana.

El cava Solidari Brut Nature és un cupatge de xarel·lo, macabeu i parellada que surt al mercat amb una criança de dotze mesos en rimes. Destaca, segons la marca, “per la seva frescor i les seves fragants aromes de fruita blanca madura, brioixeria i cítrics sobre un fons de camamilla i ametlla crua”. “Un cava lleuger i saborós, diran, ideal per a acompanyar qualsevol tertúlia o un entrant de poca intensitat”.

Les ampolles del cava Solidari surten numerades de l’1 al 2.500, amb la voluntat de “destacar la importància de cadascú en la lluita contra les malalties minoritàries que afecten la nostra societat”, conclourà la marca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa