VadeVi
A punt 2.650 ampolles de solidaritat en forma de vi per lluitar contra el càncer infantil
  • CA
Voluntaris etiquetant les ampolles de Masroig Vi Solidari 2019
Voluntaris etiquetant les ampolles de Masroig Vi Solidari 2019

!–akiadsense–>

S’han acabat d’etiquetar les ampolles de la IX edició de la Fira del Vi Solidari 2019 que començarà divendres 31 de maig amb la presentació al Teatre Bravium de Reus. A les 18:00h l’entitat que aquest any apadrina, Els Xiquets de Reus, aixecaran un pilar per mostrar el seu suport amb el Masroig Vi Solidari i la investigació del càncer infantil.

L’acte comptarà amb la presència dels padrins, la cantant i actriu Núria Feliu, el cantautor Pau de Ponts i la presidenta dels Xiquets de Reus, Eva Oliva. També hi assistiran les investigadores postdoctorals de l’Hospital Sant Joan de Déu, Soledad Gómez González i Sara Sánchez Molina. L’acte estarà conduit per Cristina Beltran.

La cita però serà dissabte 8 de juny que se celebrarà a El Masroig (Priorat). Els cellers participants oferiran 2.650 ampolles de vi solidari, que es vendran a 10 euros la unitat durant la IX Fira del Vi Solidari. Per a aquells qui no puguin assistir-hi, hi haurà ampolles disponibles per a comprar-ne on-line seguint aquest ennlaç. Enguany el celler convidat serà Tolo de Xisto, de la DO Ribera Sacra.

El Masroig Vi Solidari és una iniciativa que neix l’any 2011 fruit de la implicació de set cellers del Masroig de la DO Montsant, que decideixen unir part de la seva producció per elaborar una sèrie d’ampolles solidàries, enguany 2.650, que es posen a la venda dins el marc de la Fira del Vi Solidari. Actualment continuen en el projecte cinc dels set cellers inicials que són Orto Vins, Celler Masroig, Cellers Can Blau, Coca i Fitó, i Dit Celler. En les vuit edicions anteriors, la iniciativa ja ha aportat més de 200.000 euros per seguir avançant cap a teràpies personalitzades pels nens que pateixen càncer i que no han respost als tractaments estàndard.

Etiqueta Vi Solidari 2019

Aquest any, trenta-una escoles, amb 2.900 alumnes han participat en la il·lustració de les etiquetes seguint la idea plantejada el 2013 des de l’estudi gràfic Atipus. Els nens de les escoles del Priorat, de la Ribera d’Ebre, de la Terra Alta i del Col·legi Marià Fortuny de Reus han estat els encarregats de pintar-les. L’objectiu és implicar-los i sensibilitzar-los en els valors de la solidaritat, la comprensió, l’esperança i la il·lusió.

Masroig Vi Solidari 2019

!–akiadsense–>

I és que es calcula que a Catalunya es diagnostiquen cada any entre 170 i 200 casos de càncer infantil, la primera causa de mortalitat en nens i nenes de 5 a 14 anys, i la segona causa dels 15 als 24, després dels accidents de trànsit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa