Mayte Martín a la Monvinic Experience
Mayte Martín a la Monvinic Experience | Monvinic

!--akiadsense-->

La cantaora"> Mayte Martín afirma que vi i música tenen molt en comú “d’entrada el respecte cap a la tradició, l’origen o el pas del temps. La terra, el teu segell i la manera d’entendre i viure el vi tenen similituds amb el flamenc, encara que sé que també hi ha vins industrials, sense ànima i també música sense ànima”.

En una entrevista a La Vanguardia, arran de la seva participació Monvínic Experience en el marc de la 50a edició del festival Internacional de Jazz de Barcelona, Martín assegura que li agrada el vi, “si no fos així, difícilment hauria acceptat maridar la meva música amb el vi de vuit dones”.

Carme Ferrer i Pilar Sanmartí, del celler Barbarà Forés (Terra Alta); Marta Rovira, de Mas d’en Gil (Priorat); Sara Pérez, de Venus – La Universal (Montsant); Anna Espelt, del celler Espelt Viticultors (Empordà); Carme Casacuberta, de Vinyes d’Olivardots (Empordà); Irene Alemany, de Sot Lefriec (Penedès); Anne Cannan, de Clos Figueres (Priorat), i Isabel Fortuny, de Ferrer Bobet (Priorat), van presentar els seus vins alhora que Mayte Martín interpretava es seves composicions.

Sobre els seus gustos en vins, Martín afirma: “m’agraden més els negres que els blancs però han de tenir personalitat”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: panxoman a desembre 03, 2018 | 01:31
    panxoman desembre 03, 2018 | 01:31
    hahahaha clickbait! sempre és lleig això però aquest té certa gràcia
  2. Icona del comentari de: Pere-perot a desembre 03, 2018 | 11:54
    Pere-perot desembre 03, 2018 | 11:54
    Es nota que no ha provat encara una bona Ratafia perquè tocaria dues guitarres alhora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa