VadeVi
Meritxell Falgueras crea una col·lecció de joies inspirades en el vi
  • CA

La comunicadora i sommelier Meritxell Falgueras ha creat juntament amb Sergi Sanjosé una col·lecció de set joies, d’edició limitada, inspirades en el món del vi que reprodueixen copes, raïm o un decantador, entre d’altres. La col·lecció “Con Vino Con Todo” s’ha elaborat a mà i en plata al taller que l’artesà té al carrer Vallespir de Barcelona, molt a la vora del Celler de Gelida, propietat de la família Falgueras.

Creiem en l’artesania, en allò proper i sobretot en el tracte personal“, dirà Sanjosé. I de fet aquest projecte neix amb l’objectiu de reivindicar aquests valors, a la vegada que obrir noves opcions per un taller com SAN.JO, per tal que pugui viure en ple cor de Barcelona, comenten els artistes en un comunicat.

Taller de l'artesà  Sergi Sanjosé al barri de Sants de Barcelona
Taller de l’artesà Sergi Sanjosé al barri de Sants de Barcelona | MF

Falgueras afegirà: “De la mateixa manera que el vi necessita els seus temps, aquí he après tota la feina que hi ha al darrera de la creació d’aquestes obres d’art”, dirà la sommelier.

Les joies exclusives de la col·lecció “Con Vino Con Todo” es poden obtenir al taller i al Celler de Gelida, i també es poden demanar a través de la pàgina web del taller. Cada peça s’entrega amb un certificat d’edició limitada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa