VadeVi
Meritxell Falgueras presenta el seu #Divinament a l’Escola d’Enoturisme
  • CA

La sommelier, comunicadora Meritxell Falgueras presentarà aquest proper 15 de setembre a les 19:30h el seu darrer llibre #Divinament – Vins amb sentit a l’Escola d’Enoturisme. La publicació va rebre el premi al millor llibre d’educació vinícola del món als Gourmand International Awards 2021.

En aquesta nova obra, editada per Larousse, Falgueras comparteix la manera de fer més atractiva la manera de parlar sobre el vi sense ser un expert. L’autora busca apropar a la gent que té menys coneixement del vi a poder gaudir-ne d’una manera senzilla.

La presentació del llibre respon a l’objectiu de l’Escola d’Enoturisme de fomentar l’educació vinícola des d’un territori eminentment vitivinícola, en el marc de les activitats que el centre vol organitzar per mantenir-se com referent educatiu d’aquest àmbit. L’acte estarà conduït per la directora de l’Escola, Ester Garcia i comptarà amb la participació de l’autora, Meritxell Falgueras.

Per tal de seguir les mesures de seguretat, l’aforament serà limitat a 60 persones; per això es recomana reservar plaça a través del formulari que hi ha disponible a la pàgina web de l’Escola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa