VadeVi
Meritxell Serret, nova consellera d’Agricultura
  • CA

Meritxell Serret i Aleu serà la nova responsable del Departament d’Agricultura del proper govern de la Generalitat, segons fonts oficials d’ERC. Serret entra en substitució de Jordi Ciuraneta, nomenat al mes de juny de 2015.

Serret (Vallfogona de Balaguer, 1975) ha estat coordinadora d’incidència política de l’ANC i coordinadora tècnica de la Fundació del Món Rural i ha ocupat un càrrec directiu a Provedella.

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB, i postgrau en Direcció General per la UOC, havia estat regidora a l’Ajuntament del seu municipi entre els anys 2007 i 2011 per Esquerra Repúblicana, com a independent.

El de Meritxell Serret és el darrer nom que faltava per proposar per part d’Esquerra Republicana, a qui corresponen sis dels tretze consellers.

Serret que ha treballat sempre en àmbits relacionats amb el sector agrari i en polítiques de desenvolupament rural, es va postular com a directora de l’ANC. En la seva candidatura, argumentava que “la seva trajectòria professional li ha permès adquirir amplis coneixements sobre el territori català i sobre els principals factors i polítiques que incideixen en el seu desenvolupament a nivell socioeconòmic i ambiental” i recalcava que ha assumit responsabilitats de direcció i coordinació d’equips i projectes.

Aquest tarda, el nou president Carles Puigdemont prendrà posessió del seu càrrec i demà és previst que formi govern amb els noms que les diferents formacions polítiques han proposat.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa