VadeVi
Meritxell Falgueras conduirà l’acte de lliurament dels premis Barcelona Rosé
  • CA
Mertixell Falgueras conduirà l'acte de lliurament dels Barcelona Rosé
Mertixell Falgueras conduirà l’acte de lliurament dels Barcelona Rosé

!--akiadsense-->

Els primers premis Barcelona Rosé que es lliuraran diumenge dia 2 de febrer sota l’empara de a Barcelona Wine Week ja tenen mestra de cerimònia. Serà Meritxell Falgueras, periodista, sommelier i autora de llibres sobre el vi en diferents vessants.

Ella serà l’encarregada de conduir l’acte que es farà al Saló Daurat de la Llotja de Mar, i que vol posar les bases per reivindicar un tipus de vi molt concret, els escumosos rosats, moltes vegades considerats menors.

Falguera es posa al capdavant d’un lliurament de premis en els que es coneixeran els millors escumosos presentats al concurs ja siguin elaborats amb el sistema tradicional o champenoise, charmat o granvas i ancentral.

El Saló Daurat de la Llotja de Mar acollirà el lliurament de premis dels Barcelona Rosé
El Saló Daurat de la Llotja de Mar acollirà el lliurament de premis dels Barcelona Rosé

!--akiadsense-->

D’aquesta manera es volen posar en valor les bombolles rosades. Si els vins tranquils rosats ja han hagut de lluitar molt per fer-se un lloc al mercat, quan aquest rosat és escumós (que s’associa massa vegades només a festa i celebració) la lluita és doble.

Els escumosos rosats a dia d’avui estan a l’alçada de qualsevol altre vi i és per això que des dels Barcelona Rosé es volen reivindicar.

Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar seguin aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa