VadeVi
Més de 1.500 persones voten al concurs d’etiquetes de vi de les denominacions d’origen
Ampolles de vi català

!--akiadsense-->

El concurs organitzat per les 11 denominacions d’origen vinícoles catalanes amb l’objectiu de motivar als seus seguidors perquè dissenyessin la seva etiqueta de vi català amb DO ha estat tot un èxit. S’han presentat més de 80 etiquetes, de les quals finalment 66, les que complien estrictament amb les bases del concurs, han estat les escollides per optar al premi.

Els dissenys presentats són d’allò més variats, tant pel que fa a les propostes com als participants, entre els quals hi ha des de gent amb més i menys coneixements pel que fa al disseny i són homes i dones de grups d’edat ben diferenciats. Entre els dissenys presentats hi ha des d’etiquetes amb protagonisme d’il·lustracions o fotografies, fins a muntatges gràfics i collages.

Dia 31 d’agost es van obrir les votacions a través de la pàgina web de la campanya, gaudeixdelqueesbo.com, i en tan sols 48h més de 1.500 persones van votar pel seu disseny preferit. La votació popular estarà activa fins al diumenge 13 de setembre, i dilluns 14 es donarà a conèixer l’autor i l’etiqueta guanyadora del concurs.

El guanyador rebrà com a premi un lot de 6 vins personalitzats amb la seva etiqueta, així com una experiència enoturística a escollir entre les diferents DO que formen part de la campanya.

Modernitzar la imatge del vi català, apropar-lo al consumidor no expert i desvestir-lo de complexitat són alguns dels eixos de la campanya ‘Gaudeix del que és bo #ViCatalà’ que té com a objectiu fonamental la promoció del consum de vi català amb Denominació d’Origen, no només perquè són els vins de proximitat sinó perquè són bons i de qualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa