VadeVi
Més de 700 persones han passat per Segura Viudas durant el mes de juny
  • CA
La reactivació de l'enoturisme a Segura Viudas ha estat un èxit
La reactivació de l’enoturisme a Segura Viudas ha estat un èxit

!–akiadsense–>

Les activitats enoturístiques de Segura Viudas (celler del Grup Freixenet) han registrat més de 700 visites durant el mes de juny. A més, les nits de “Segura Viudas a la fresca” han esgotat les entrades d’aquesta proposta gastronòmica i cultural de km0. Davant l’èxit de la reobertura de portes, el celler allargarà la iniciativa els divendres del mes de juliol.

Amb el suport i la col·laboració de comerços, xefs i artistes locals, Segura Viudas ha organitzat quatre noves propostes: el divendres 3 de juliol serà la nit dels Fumats, Marinats & Cava amb sopar, comptant amb la col·laboració de la Botigueta del mig de Torrelavit. El 10 de juliol el xef Miquel Soria participarà en la Nit mexicana amb maridatge de vins i caves. A més, i després de la bona rebuda de la nit japonesa, el xef vilafranquí repetirà participació el 17 de juliol amb un tast de sushi i cava. Finalment, el 24 de juliol es tancaran les nits a la fresca amb la nit Rock & Cava, en la qual el grup Crom Acústics, banda musical del Penedès, omplirà el celler de ritme i grans versions.

Per a assistir a aquestes activitats és necessari reservar prèviament a través de la seva pàgina web . Amb l’afany de complir les estrictes mesures de seguretat recomanades per les autoritats, Segura Viudas manté l’aforament controlat i el personal de la companyia anirà equipat i protegit en tot moment amb viseres de protecció i guants.

S’activa la visita gratuïta pel personal que ha estat a primera línia de la covid-19

Segura Viudas activarà el proper dissabte 4 de juliol la Visita Primera Línia, una visita gratuïta i combinada als cellers Segura Viudas i a les caves Freixenet de forma gratuïta per a tot el personal que ha estat a primera línia durant la crisi a mode de reconeixement per la seva gran tasca durant la pandèmia. Així, professionals de la sanitat, alimentació, neteja, transports o emergències i els seus acompanyants podran gaudir de la visita sense cost cada primer dissabte de mes fins a finals d’any. Per a més informació i reserva prèvia visitar www.seguraviudas.com.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa