VadeVi
Més de 80 cellers participen en un tast solidari amb el celler Rendé-Masdeu
  • CA
Tast solidari Castell Falset

!–akiadsense–>

Jordi Utset, l’organitzador del Tast de Màgnums que des de fa tres anys es celebra amb gran èxit a principis de juliol al Castell de Falset, arran de les riuades que van afectar la Conca de Barberà i en especial al celler Rendé-Masdeu, ha organitzat una edició especial i solidària del Tast del Castell en favor del celler afectat.

Aquesta edició solidària ha comptat amb la participació de més de 80 cellers d’arreu de Catalunya on hi havia representació de totes les denominacions d’origen i 10 empreses de l’àmbit de la gastronomia, que com ja és habitual d’aquest tast, han deixat les seves ampolles obertes i els seus productes gastronòmics a sobre de les taules i els assistents s’han servit en règim de self-service. Una vegada més la mesura i el civisme han estat les notes dominants.

Entre els assistents hi havia la Mariona Rendé amb la seva família, qui encara sota els efectes de l’emoció que el seu ‘vi de fang’ fos un dels vins triats pel dinar que els germans Roca van servir a la Cimera del Clima que s’està celebrant a Madrid, va agrair emocionada tantes mostres de suport i solidaritat amb la seva situació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa