VadeVi
Més de 300 persones al Sopar Solidari de Vallformosa
  • CA

Un moment del sopar a la sala la Cúlula de les caves Vallformosa

La 6a edició del sopar solidari que organitza el celler Vallformosa ha estat tot un èxit de participació, amb més de 300 participants que han omplert al 100% les places disponibles.

Aquesta iniciativa del celler Vallformosa que es va celebrar el divendres 27 de juny, és un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer. En aquest sentit, des del 2007 Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’any 2011 s’hi va sumar l’associació Ampert. Es tracta d’un compromís social adquirit i a la vegada un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa que va morir després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia.

Cal destacar que fins el dia 11 de juliol encara es poden fer donatius de fila zero trucant al 93 897 82 86 o enviant un correu electrònic a [email protected]. la quantitat de diners recaptats es publicarà un cop tancada la possibilitat de fer els donatius. Dels diners recaptats, un 80% anirà destinat a l’ICO i un 20% a l’Associació Ampert per finançar els següents projectes.

D’una banda, definir un model assistencial de telemedicina per a pacients de càncer de l’ICO. Aquest projecte pretén desenvolupar una consulta de telemedicina per a pacients de càncer, utilitzant dispositius de telemonitorització al domicili del pacient. Els fons recaptats aniran destinats al projecte pilot per al desenvolupament de la consulta telemàtica e-tICO en el que participaran 150 pacients.

I d’altra banda, també es finançarà el transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on seran tractats a través de l’Associació Ampert.

Les activitats del 6è Sopar Solidari es van iniciar a les 8 del vespre als jardins de Vallformosa amb un aperitiu amenitzat amb música en directe a càrrec de SandyRiver Jazz Band. A continuació, i ja dins de la Sala La Cúpula va tenir lloc el torn de parlaments on la presidenta de Vallformosa, Queta Domènech, va agrair a totes les empreses, institucions i persones que han fet que el 6è Sopar Solidari hagi estat un èxit. També va avançar que durant el 2015, any que el celler celebrarà el seu 150è aniversari, es presentarà la Fundació Solidària de Vallformosa.

D’altra banda, Josep Maria Vilà, President de l’ICO, i Candela Calle, Directora General de l’ICO, van donar a conèixer els resultats del projecte “Prevenim el càncer i apostem per la vida” que l’any passat va rebre 15.840 euros del 5è Sopar Solidari. També van explicar el projecte que enguany rebrà el donatiu: definir un model assistencial de telemedicina per a pacients de càncer de l’ICO. Finalment, la diputada al Parlament de Catalunya, Glòria Renom, va tancar l’acte de parlaments que va estar presentat pel periodista de TV3 Jordi Gil.

L’acte va finalitzar amb un concert de gospel a càrrec d’Amazing Gospel als jardins de Vallformosa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa