Tot i que les xifres són encara proivisionals, ja es pot afirmar que el Banc Sadadell Vijazz Penedès tanca la seva desena edició amb un augment més que considerable tant en vendes com en nombre de visitants. Més de 50.000 persones han gaudit del festival i de les seves diverses activitats.

Pel que fa a les vendes, els tiquets degustació venuts han arribat a superar en més d‘un 15% els totals aconseguits l’any passat tot i que aquest any el preu dels tiquets havien augmentat un 1€ en el cost de compra. Aquesta xifra avala la bona qualitat dels cellers que hi participen.

Tampoc s’ha quedat enrere l’activitat dels maridatges que ha arribat a vendre les 1.500 places disponibles repartides al llarg dels tres dies a les dues sales, la d’Ametller Orígens i la sala Club de Cultura Tr3sc.

En motiu de la celebració de la desena edició, s’ha pogut gaudir de nous espais de música jazz com l’Espai Solidari Cava o la Plaça Food & Jazz. Al Claustre renaixentista de Sant Francesc s’han realitzat el Cicle “Elles & Jazz”, un espai de dones del món de la musica que ha exhaurit les entrades cada dia.

També s’ha de destacar l’espai lounge de Vallformosa Cava, que ha estat un dels llocs que ha reunit més afluència de públic.

Nou comentari