VadeVi
Més de mil persones tasten els Nous Penedès a les Drassanes

Al saló noble de les drassanes de Barcelona es van aplegar 34 cellers que van oferir al públic 204 vins penedesencs diferents. Entre els visitants hi havia tant afeccionats que van tenir l’oportunitat de tastar noves anyades i els recents guanyadors del Concurs de Vins de Qualitat de la DO Penedès, com de professionals de la restauració, la distribució i el comerç especialitzat que feien contactes i intercanviaven targetes.

També hi va assistir el director de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi) que va recórrer els estands i també va tastar les novetats. En les converses que es formaven entre els diversos elaboradors, un dels temes estrella va ser la convocatòria d’eleccions als consells reguladors de les denominacions d’origen catalanes, i es feien travesses sobre en quines hi hauria llistes úniques en els diversos apartats de viticultors i elaboradors i en quines s’arribaria a celebrar eleccions al haver-hi més d’una candidatura.

Entre expositors i assistents es copsava la satisfacció pel lloc elegit per a l’acte, el saló noble de les Drassanes de Barcelona, un espai ampli, ben comunicat i d’una bellesa extraordinària. L’afluència de públic va anar creixent mentre passaven les hores i es van arribar a exhaurir les 1.000 copes que hi havia previstes, així que se’n va haver de rentar més.


LES DRASSANES VAN TORNAR A ACOLLIR ELS VINS PENEDESENCS FOTO: ASSOCIACIÓ VINÍCOLA CATALANA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa