VadeVi
Microscopi 2017, el vi que vol curar el càncer
  • CA

!–akiadsense–>

Por cinquè any consecutiu, Irene Alemany del celler Alemany i Corrio està decidida a lluitar contra el càncer amb un vi. Alemany és enòloga i propietària del celler i fa 4 anys va patir un càncer que va superar. Fruit de les sessions de quimoteràpia que la mateixa Irene Alemany explicava a Vadevi, va nèixer aquest projecte i el nom.La primera anyada va ser per recaptar fons per comprar un microscopi, d’aquí el nom i així any rere any.

Els diners que es recaptin amb la venda d’aquest vi es destinarà al suport d’un estudi pioner sobre la influència dels linfocits en el sistema inmunitari, desenvolupat per l’Institu Oncològic de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebrón. Els resultats obtinguts d’aquesta investigació tenen un paper crucial per a la cura del càncer a través de l’augment dels linfocits dels pacients, un tipus de glòbul blanc que treballa contra els tumors.

El Microscopi 2017 és un vi negre de terroir de vticultura sostenible elaborat amb un 80% de carinyena i un 20% de merlot. No està filtrat, s’utilitzen llevats propis i bacteris autòctons del raïm per la fermentació i l’embotellat es fa seguint el cicle de la lluna. El trobareu a les botigues per 9€.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa