Quatre sommeliers catalans que volen ser el millor de l'Estat
Quatre sommeliers catalans que optaven ser el millor de l’Estat

!--akiadsense-->

Audrey Doré, del celler de Can Roca, ha aconseguit quedar entre els 10 finalistes en el concurs que s’ha fet al Salón Gourmets a Madrid. D’entre aquest 10 n’han quedat tres: Fernando Mayoral i Diego González de Burgo i Gabriel Lucas de les Illes Balears. Després de passar unes dures proves finalment el Millor Sommelier de l’Estat és Diego González.

En la primera prova hi participaven també Ferran Vila Pujol, Millor sommelier de Catalunya 2018, és sommelier del A Tempo Restaurant Gastronòmic, a la Fortalesa de Sant Julià de Ramis (Girona), Anna Casabona Paris, és enòloga i sommelier i ha estat finalista com a millor sommelier de Catalunya els anys 2016 i 2017 i Marc Tares Riu, que ha esta sots campió de Catalunya als anys 2015, 2016 i 2018 i és sommelier a Vi‐Enolgy, però cap dels tres ha aconseguit superar-la.

Diego González, optarà ara a ser el “Best Sommelier of the World” organizat per l’Association de la Sommellerie Intenationale (ASI).

Nou comentari

Comparteix