Premis Baco

!--akiadsense-->

La Unión Espanyola de Catadores ha tastat prop de 500 vins de tot l’estat de l’anyada 2019 i ha conclòs que el Millor Vi Rosat de tot l’estat és Scala Dei Pla dels Àngels 2019, de la DOQ Priorat. Però no és l’únic català que ha fet podi perquè en el top hi trobem també un dels premis grossos, el vi amb la Millor Nova Marca en el Mercat és per El Petit de Sanui Negre 2019, del Celler de Sanui de la DO Costers del Segre.

Si bé és cert que en aquest podi d’honor de sis premis, dos són per vins catalans, quan mirem la resta de la llista la presència de Catalunya minva considerablement i quasi desapareix. Així el vi Scala Dei Pla dels Angels 2019 té un Gran Baco de Oro perquè ha obtingut entre 92-100 punts, El Petit de Sanui Negre 2019 té un Baco de Oro perquè ha aconseguit entre 88 i 92 punts i en aquesta categoria amb un Baco de Oro també hi apareix Raimat Rosada 2019 de la DO Costers del Segre.

Els premis Baco els organitza també la Unión Española de Catadores però no s’han de confondre amb els premis Bacchus. Els Baco són només de vins de l’estat i joves, mentre que els Bacchus, tot i que la majoria de vins que hi participen també són espanyols, tenen vocació internacional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa