VadeVi
Els millors vins del món, l’obra pòstuma d’Àngel Garcia Petit
  • CA
Els millors vins del món

!--akiadsense-->

El proper dia 6 de desembre farà un any que una maleïda malaltia pulmonar s’emportava l’Àngel García Petit, farmacèutic, enòleg, docent i comunicador del mon del vi, molt bon amic, col·laborador d’aquest diari i molt estimat per tots. Un dels projectes en què estava treballant en aquells moments era en un llibre on feia un recull de vins d’arreu del món que havia triat per apropar al consumidor no professional als vins que s’elaboren en altres contrades més llunyanes o menys conegudes.

Gràcies a l’esforç i l’empenta de la seva companya de vida, la Fàtima Morraja, s’ha pogut acabar aquest llibre que porta per títol “Els millors vins del món”. Un llibre on l’Àngel fa un tria de 162 vins elaborats als cinc continents i que acaba amb un capítol on destaca 15 vins que per ell són el vins excel·lents del món. El llibre escrit de manera clara i didàctica, a més de les fitxes del vins hi podem trobar una introducció de cada país i de cada zona vinícola que ajuda a situar-se al lector.

“Els millors vins del món” és un llibre imprescindible pels afeccionats al món del vi, doncs tots els que coneixíem a l’Àngel sabíem que quan recomanava un vi, no era per casualitat sinó perquè hi havia trobat en ell algun detall que el feia diferent o especial i que valia la pena tastar-lo.

“El millors vins del món” està editat per Cossetània Edicions i es pot trobar a totes les llibreries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa