VadeVi
Els millors vins dels Vinari van al Fòrum Gastronòmic de Girona
  • CA
Ester Bachs, en un moment de tast preliminar dels Premis Vinari a Monvínic | Jordi Play

“Els millors vins de Catalunya”. Així s’anomena la sessió que dirigirà la directora tècnica dels Premis Vinari, Ester Bachs, al Fòrum Gastronòmic a pocs dies de donar-se a conèixer els resultats de la cinquena edició del concurs. Serà per tant una de les primeres accions de promoció dels vins guanyadors del concurs de vins oficial de Catalunya.

La sessió s’emmarca dins l’anomenat Fòrum Vi del Fòrum Gastronòmic Girona (19-21 novembre 2017), l’esdeveniment de referència del sector enogastronòmic del país. En aquesta activitat, que es duu a terme per primer cop al Fòrum, Bachs donarà a conèixer els detalls que hauran portat als vins a esdevenir els millors de la seva categoria i reconeguts, per tant, amb un Vinari d’Or de l’edició 2017. En paral·lel, i a través d’aquests vins i els seus elaboradors, es donarà la possibilitat a l’assistent de recòrrer la Catalunya vinícola de punta a punta del país.

Ester Bachs és consultora especialitzada en sector del vi i la direcció d’esdeveniments i concursos de vins. Spain Brand Ambassador de la International Wine Challenge (IWC) de Londres des de 2013. Des del 2016, s’encarrega de la direcció tècnica dels Premis Vinari, el concurs de vins de Catalunya.

Fitxa de la sessió:

  • Data: Diumenge 19 de novembre de 2017
  • Horari: De 13.00h a 14.00h

El preu de l’activitat és de 20 euros. Per a poder-hi participar, cal inscripció prèvia que es pot realitzar a través d’aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa