VadeVi
Miquel A. Torres deixa la presidència de la Federació Espanyola del Vi
  • CA
Miquel A. Torres en la seva última reunió com a president de la FEV
Miquel A. Torres en la seva última reunió com a president de la FEV

!--akiadsense-->

Miquel A Torres, president del celler Família Torres ha deixat de ser president de la Federació Espanyola del Vi, la FEV després de 3 anys al capdavant de la patronal del vi a l’estat espanyol. Així s’ha decidit a l’assemblea general anual que s’ha fet aquest dimarts. El que fins ara era el vicepresident primer, Emilio Restoy, màxim responsable de Bodegas Bilbao serà el seu substitut. Torres, de la seva banda, ocuparà ara el càrrec de vicepresident i membre de la comissió executiva.

En la seva intervenció davant dels socis, Torres ha repassat alguns dels projectes que ha impulsat des de la FEV com a president com per exemple la projecció del vi de l’estat a nivell internacional, la defensa del consum moderat de vi i la lluita contra el canvi climàtic, “la pitjor amenaça que ha tingut mai el sector vitivinícola”. També ha recordat als cellers els avantatges d’invertir en energies renovables i la necessitat d’aprofundit en la reducció dimissions per fer front a aquest repte.

La presència catalana a la Comissió Executiva de la FEV a més de Miquel A. Torres, és complerta amb Diego Pinilla de Codorníu, Pedro Ferrer de Freixenet i Valentí Roqueta de l’Associació Vinícola Catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa