VadeVi
Miquel Torres Maczassek elegit com a president del grup UVIPE
President del Grup UVIPE

!--akiadsense-->

Aquest passat dilluns, 28 de novembre es van celebrar les eleccions del grup UVIPE, que representa a les empreses embotelladores de vins inscrits a la D.O. Penedès i associades a l’AVC. Es van presentar dues candidatures per a presidir aquest grup: la Sra. Maria Rosa Giró presidenta del celler Giró Ribot i Sr. Miquel Torres Maczassek, Director General de la Família Torres.

Després de les votacions, que es van portar a terme ahir de 8.30 a 12 hores al Centre Àgora, el candidat més votat i, per tant, proclamat com a President del grup UVIPE va ser el Sr. Miquel Torres Maczassek. La participació va ser del 74% de les empreses convocades.

El nou president va manifestar la voluntat de crear un pla a llarg termini per incrementar el prestigi dels vins del Penedès i amb una sèrie d’objectius molt clars com facilitar i incentivar als productors que puguin passar a ser elaboradors, reforçant alhora el seu paper; aconseguir ajudes i col·laboracions per a diferents accions que ajudin a mitigar el canvi climàtic; i aprofitar les sinèrgies amb la proximitat de Barcelona, entre d’altres. També va expressar la seva intenció de treballar per aconseguir crear ponts de diàleg i entesa amb el sector dels escumosos.

El Sr. Miquel Torres Maczassek va agrair la bona tasca feta per l’anterior president del grup, el Sr. Joan Huguet del celler Huguet de Can Feixes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa