VadeVi
Miquel A. Torres, reelegit president de la Federación Española del Vino
  • CA
Miquel A. Torres, president de la FEV
Miquel A. Torres, president de la FEV

!--akiadsense-->

La Federación Española del Vino (FEV) va fer aquest dimarts la seva Assemble ¡a general de socis fent un repàs als principals reptes de l’organització a curt i mitjà termini. Durant l’acte, el president de Cellers Torres, Miquel A Torres, va ser reelegit president de la federació pels propers 3 anys.

Durant el seu discurs davant l’assemblea, Torres va destacar que és hora d’actuar davant les diferents amenaces a las que s’hauran d’enfrontar els cellers ene les propers anys i va destacar especialment la necessitat d’adaptar-se als efectes del canvi climàtic i d’invertir i fomentar l’ús d’energies renovables en el sector. El presiden de la FEV es va referir també al descens continuat del consum de vi a l’estat, tot que apuntava que es comença a notar un cert repunt i va agrair la feina que està fent la Interprofessional del Vino amb la campanya “Marida mejor tu vida con vino”.

Torres va parlar també de la necessitat d’incrementar els esforços que es fan en promoció exterior aprofitant el paper dels restaurants de l’estat com les millors ambaixades de la gastronomia i el vi propi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa