Premis Gaudí amb Mistinguett

!--akiadsense-->

Mistinguett Premium Quality Sparkling s’han aliat amb l’Acadèmia del Cinema Català per col·laborar amb la Gala d’entrega dels Premis Gaudí, que arriba a la 11a edició el proper diumenge 27 de gener.

L’aliança amb els Premis Gaudí es concreta amb la presència de la marca a diversos espais del Palau de Congressos de Catalunya, lloc on es farà la Gala. Els assistents als Gaudí i a la festa post-Gala podran degustar els caves Mistinguett.

Amb aquesta col·laboració es reforça l’aposta de la marca per la cultura, la moda i l’oci. La presència en els Premis Gaudí se suma a altres col·laboracions que Mistinguett ha fet durant l’últim any, com el Sitges-Festival Internacional de Cinema Fastàstic de Catalunya, la 080 Barcelona Fashion o el Festival Vida de Vilanova i la Geltrú, entre d’altres.

Per promocionar l’acte s’ha organitzat un sorteig d’entrades a través de les seves xarxes socials i farà un seguiment singular a través del seu canal d’Instagram.

Mistinguett s’inspira en el nom artístic de Jeanne Florentine Bourgeois (1875-1956), una cantant, actriu i vedet francesa. Amb aquesta marca es vol retre homenatge a les dones que treballen cada dia per realitzar els seus somnis, com va fer Mistinguett. Una dona que amb audàcia, esforç i constància va aconseguir ser la Vedette francesa més important de tots els temps.

Nou comentari

Comparteix