Els Premis Gaudí brindaran amb Mistinguett de Vallformosa

Aquest escumós participarà a la gala de lliurament de premis de l'Acadèmia del Cinema Català que es farà diumenge dia 27 de gener

Premis Gaudí amb Mistinguett

Mistinguett Premium Quality Sparkling s’han aliat amb l’Acadèmia del Cinema Català per col·laborar amb la Gala d’entrega dels Premis Gaudí, que arriba a la 11a edició el proper diumenge 27 de gener.

L’aliança amb els Premis Gaudí es concreta amb la presència de la marca a diversos espais del Palau de Congressos de Catalunya, lloc on es farà la Gala. Els assistents als Gaudí i a la festa post-Gala podran degustar els caves Mistinguett.

Amb aquesta col·laboració es reforça l’aposta de la marca per la cultura, la moda i l’oci. La presència en els Premis Gaudí se suma a altres col·laboracions que Mistinguett ha fet durant l’últim any, com el Sitges-Festival Internacional de Cinema Fastàstic de Catalunya, la 080 Barcelona Fashion o el Festival Vida de Vilanova i la Geltrú, entre d’altres.

Per promocionar l’acte s’ha organitzat un sorteig d’entrades a través de les seves xarxes socials i farà un seguiment singular a través del seu canal d’Instagram.

Mistinguett s’inspira en el nom artístic de Jeanne Florentine Bourgeois (1875-1956), una cantant, actriu i vedet francesa. Amb aquesta marca es vol retre homenatge a les dones que treballen cada dia per realitzar els seus somnis, com va fer Mistinguett. Una dona que amb audàcia, esforç i constància va aconseguir ser la Vedette francesa més important de tots els temps.

Nou comentari