Per segon any consecutiu, Duc de Foix serà patrocinador de la desfilada del MODAFAD, la llançadora de dissenyadors emergents de moda, que tancarà l’edició d’hivern de la passarel·la 080 Barcelona Fashion. La desfilada tindrà lloc a la Casa Llotja de Mar el dijous 5 de febrer a les 18:30h.

En aquest esdeveniment, que serveix per a donar visibilitat a dissenyadors de moda emergents, s’hi podran veure les dues col·leccions dels guanyadors de la 39ª edició del MODAFAD: “Loathed reality” de l’alumne d’ESDI Enric Martí, i “El Chico que pesca sueños” de Samuel Alarcón, alumne de l’Institut Català de la Moda.

Els vins de Duc de Foix es vesteixen a la moda

Finalitzada la desfilada, Duc de Foix oferirà un còctel als assistents, on els seus vins en seran els protagonistes. Així, es presentaran en exclusiva dues edicions especials del Duc de Foix Xarel·lo 2015, realitzades pels dissenyadors guanyadors del MODAFAD. Els joves dissenyadors han creat un packaging especial per l’ampolla d’aquest vi blanc inspirades en les seves col·leccions.

Aquest és el segon any que Covides, a través de la seva marca premium Duc de Foix, patrocina el MODAFAD, amb l’objectiu de donar a conèixer els seus vins i caves als joves dissenyadors de moda tant de Barcelona com internacionals.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa