VadeVi
Molí de Rué, Premi Vinari Sorea a la Tradició Vitivinícola de Catalunya 2019
  • CA
Molí de Rué

!--akiadsense-->

Molí de Rué és un celler i molí d’oli amb més de cent anys d’història ubicat al municipi de Vinebre, a la Ribera d’Ebre. Es tracta d’un projecte familiar que ha vist passar quatre generacions i que actualment té al capdavant la Noemí Poquet.S ota la seva empenta i dedicació́, al celler hi elaboren vins amb Denominació́ d’Origen Tarragona, entre els quals hi ha un vi dolç que recupera antigues tradicions de la zona, el vimblanc de Vinebre.

Sol i Serena de Molí de RuéEl Vimblanc elaborat a la manera tradicional és un vi blanc dolç elaborat amb raïm de la varietat pansal assolellada i sobremadurada, amb un grau alcohòlic volumètric natural mínim d’11% vol. Es fermenta en bótes de roure, sense addició d’alcohol, fins que s’obté un grau alcohòlic volumètric adquirit mínim de 15% vol i màxim de 18% vol.
El “Sol i Serena”, el vimblanc del Molí de Rué està elaborat 100% amb la varietat macabeu, i ha recuperat processos d’elaboració́ d’antuvi que li valen el Premi que lliura SOREA a la Tradició́ vitivinícola de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa