VadeVi
Moliner, Francàs i Torio porten el vi a Catalunya Ràdio
  • CA
Tast vertical
Francàs, Molier i Torío condueixen Tast vertical

!--akiadsense-->

El programa ‘Tast Vertical’, conduït per Empar Moliner, torna per sisena temporada consecutiva a la programació d’estiu de Catalunya Ràdio, amb el patrocini de la Denominació d’Origen Catalunya. El programa de vins també compta un any més amb el cantautor Àlex Torío i amb el periodista especialitzat i sommelier professional Ramon Francàs.

Enguany la cita amb els vins a Catalunya Ràdio serà tots els dissabtes i diumenges, de 12 a 13 hores. La nova temporada, que compta amb 11 programes, s’estrenarà el diumenge 28 de juliol i s’allargarà fins a l’1 de setembre.

La restauració, les varietats ancestrals de raïm d’abans de la fil·loxera que s’estan recuperant, l’aposta per les varietats autòctones (des de l’escanyavelles al sumoll tot passant pel macabeu i la garnatxa peluda), la compra de vi a l’avançada, els maridatges i fins i tot algunes de les parelles catalanes que treballen conjuntament (i discuteixen) elaborant vins, protagonitzaran aquesta sisena edició del ‘Tast Vertical’.

No hi faltarà una àmplia selecció de vins de la DO Catalunya, de tota la geografia catalana, i la música més escaient per a harmonitzar aquestes propostes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa