Els Premis Vinari dels Vermuts es farà per segon any consecutiu a Terrassa

!--akiadsense-->

Per segon any consecutiu Terrassa acull els Premis Vinari dels vermuts catalans. Es tracta de la sisena edició del concurs que pretén posar en valor els vemuts que es fan a casa nostra, descobrir noves elaboracions i noves marques i donar veu a tots els que treballen aquest vi d’aperitiu a casa nostra.

Però els Premis Vinari dels Vermuts 2020 també busquen quin és el millor local de Terrassa per a prendre aquests vermuts. I per fer-ho Món Terrassa ha obert una votació popular per tal que tots els seus lectors ajudin en la tria. A més a més els que hi participin entraran en el sorteix d’un lot de begudes i refrescos de la marca Sanmy. Només cal omplir aquest formulari abans de dilluns 6 de juliol a les 12h del migdia.

BASES LEGALS

1. Objecte

Món Terrassa, SL amb CIF B-66810987, C.P 08221 de Terrassa, realitza conjuntament amb el diari Vadevi.cat un concurs per escollir el millor local de vermut de Terrassa.

2. Característiques del concurs

2.1. Caràcter gratuït

La participació en la votació té caràcter gratuït, sens perjudici del deure d’acceptar i acomplir el que es disposa en aquestes bases.

2.2. Àmbit subjectiu

Podran participar-hi tots els usuaris que siguin majors de 18 anys.

2.3. Període de participació i vigència

Es podrà votar des de dilluns 29 de juny fins a dilluns 6 de juliol a les 12 hores del migdia.

2.4. Forma de participació

Els participants hauran d’omplir el formulari amb totes les dades requerides.

3. Requisits de participació

Les persones que desitgin participar han de complir els següents requisits:

a. L’usuari ha de tenir més de 18 anys.

b. Cada participant només podrà votar una vegada amb el mateix correu electrònic.

4. Protecció de dades de caràcter personal

El correu electrònic i totes les altres dades personals facilitades pels participants s’inclouran en un fitxer de dades titularitat de MÓN TERRASSA, SL, amb CIF B-66810987, i domicili a Terrassa, C.P 08221, la finalitat del qual serà la de gestionar aquest concurs, així com l’enviament de la informació comercial i les ofertes relacionades amb els productes que el grup gestiona.

5. Funcionament de la xarxa Internet

MónTerrassa.cat queda exonerat de tota responsabilitat en cas de mal funcionament de la xarxa Internet que impedeixi el normal desenvolupament del concurs per causes alienes a la seva voluntat i, especialment, per actes externs de mala fe. Tampoc será responsable pels problemes de transmissió o pèrdua de correu electrònic no imputable a aquesta.

6. Altres

Els participants queden, pel fet de presentar la seva participació, sotmesos a les bases exposades i vinculats a la interpretació que monterrassa.cat en faci.

Món Terrassa, SL es reserva el dret de modificar les condicions del present concurs en qualsevol moment, i fins i tot d’anul•lar-lo o deixar-lo sense efecte, sempre que hi concorri causa justificada.

Nou comentari

Comparteix