VadeVi
Montblanc debat la gestió del territori i la seva diversitat
  • CA

La gestió del territori i la seva diversitat és el tema central del proper debat que organitza l’Associació La Conca 5.1 per aquest divendres 7 de juliol. Serà a partir de les 20:00 h del vespre al Museu Comarcal de Montblanc.

La jornada comptarà amb Martí Boada, científic, geògraf, divulgador, especialista en el medi ambient.Professor de la UAB i investigador de l’ICTA; Agustí Serra, director general d’Ordenació Territorial i Urbanisme; Núria Foguet, graduada en Ciències Ambientals. Membre júnior de l’equip científic de l’ICTA-UAB. Membre de les entitats Centre d’Història Natural de la Conca de Barberà i Amics del Paratge Natural de Poblet; Pilar Rodríguez, llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració. Gestora i coordinadora de projectes europeus com per exemple el LandLife i Joan Pons Solé, llicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona. Consultor jurídic ambiental amb l’empresa “INSTA – Serveis Jurídics Ambientals”.

Aquesta és la tercera sessió del cicle Visions 5.1 l’organitza l’Associació La Conca 5.1 i compta amb el suport de Vermuts Miró. També compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, la Diputació de Tarragona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya-Serveis Territorials a Tarragona, l’Ajuntament de Montblanc, l’Ajuntament de Pira i el Museu de la Vida Rural. L’establiment oficial és el Sant Francesc Restaurant de Montblanc i el mitjà de comunicació oficial és LaConcaDiari.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa